Foto: Visit Narvik

Kampanjen er døpt «Tilflyttingsrabatt» og løfter frem alt det gode Narvik har å by på i form av natur og nærmiljø, samtidig som fokuset rettes mot den stadig økende utfordringen rundt fraflytting fra byen. Les vilkårene for rabatten lenger ned i saken.

Slår et slag for tilflytting 
Fraflytting er ikke bare et lokalt problem i Narvik, og isolert sett er det mange steder i landet som er hardere rammet. Allikevel preges Narvik av at flere flytter fra enn til byen.

 

Vi, som mange andre synes det er synd at mange unge sier de ønsker å flytte sørover. Som eiendomsmegler er det klart vi er avhengige av at folk kjøper og selger bolig, men også for lokalmiljøet, stolthet og veksten i kommunen fremover er dette utrolig viktig. Med denne kampanjen ønsker vi å slå et slag for tilflytning, forteller Tone Olsen, i Aktiv Narvik.  


Profilerer Narvik til hele Norge 
I tillegg til tilflyttingsrabatten på inntil 40 000 kr, har Aktiv Narvik laget en kreativ finn.no- annonse som har spredd seg i sosiale medier og fått flere tusen visninger fra hele landet. I forrige uke ble saken også plukket opp av lokalavisen Fremover.


Trafikken på annonsen har vært helt formidabel og over all forventning. I skrivende stund har over 20 000 klikket seg inn på annonsen, sier Tone. Se FINN-annonsen her. 

 

Får drahjelp fra andre kontorer
Også andre Aktiv-kontorer hjulpet til med å spre budskapet. På St. Hanshaugen i Oslo har de lokale meglerne, for anledningen byttet ut boligplakatene i vinduene med plakater fra Narvik. 


Er det noe vi har nok av her på St. Hanshaugen og Bislett, så er det folk. Det skulle bare mangle at vi stiller opp for de nye kollegene våre i Narvik, forteller Eline Tilley i Aktiv St. Hanshaugen / Bislett.  

 

Eline Tilley, Eiendomsmegler / Partner, Aktiv St.Hanshaugen/Bislett

Tone Merethe Viklem Olsen, Advokat/Megler, Aktiv Narvik