Å være ansvarlig for kjøp og salg av folks boliger er et stort ansvar. Det tar Aktiv Eiendomsmegling på alvor. Gjennom gode samarbeid og dedikerte arbeidere sikrer vi høy faglig kompetanse, treffsikker kjøperjakt, og ikke minst en trygg og sikker handel for alle involverte.


God megling kjenner du på kroppen
Bytte av bolig er stort for de aller fleste av oss. Ofte så stort at det setter i gang både fysiske og psykiske reaksjoner. Salg og kjøp av bolig innebærer gjerne en miks av nervøsitet og spenning, men du skal ikke trenge å føle på uro eller usikkerhet.

Med Aktiv får du kjenne god megling på kroppen. Våre meglere får også sommerfugler i magen og høyere puls av et boligsalg, og de strekker seg ekstra langt for at både kjøper og selger skal bli fornøyd.

Jeg har alltid vært opptatt av å ha fornøyde kunder. Å gratulere kjøper med ny bolig tror jeg er den beste telefonsamtalen jeg tar. Det gjør at også jeg får en lykkefølelse inni meg, sier Martine Strand, eiendomsmegler i Aktiv Arendal. 

For det handler ikke kun om salg og penger. Det handler også om følelser, kunderelasjoner og empati.

Kanskje har jeg fulgt kunden på boligjakt i et år, og hatt de på ti visninger uten at de har funnet den rette boligen eller vunnet budrunder. Når de da endelig får kjøpt drømmeboligen sin, gjør det meg faktisk ordentlig lykkelig, legger hun til. 


Martine Strand, Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig Aktiv Arendal

Faglig kompetanse gir deg trygghet
I Aktiv verdsettes det å være litt nerdete på fag.

Vi tror på at høy faglig kompetanse gir bedre eiendomsmegling. En megler som har god kontroll på det faglige vil sikre en trygg og effektiv bolighandel som tjener både selger og kjøper, sier Margrethe Røse Solli, fagsjef i Aktiv Eiendomsmegling. 

En av oppgavene til fag- og kvalitetsavdelingen på kjedekontoret til Aktiv er å bistå meglerne i Aktiv, både med eiendomsmeglingsfaglige- og forretningsmessige spørsmål. De utarbeider malverk og compliance-dokumenter, bistår med råd i konkrete saker, har tett dialog med alle daglig ledere og fagansvarlige på kontorene, tilbyr jevnlig kurs, tilrettelegger for etterutdanning og gir løpende informasjon om nytt eller endret regelverk.

Alt dette er viktig for at megler skal kunne være en god rådgiver, og sikre at bolighandelen blir en positiv og trygg opplevelse for alle involverte.

Dersom en megler ikke er oppdatert på det faglige, kan det for eksempel skje at salgsoppgaven ikke gir nødvendige og fullstendige opplysninger om eiendommen som skal selges, eller at kjøpekontrakten ikke inneholder alt som bør være med for en sikker handel mellom partene, forklarer fagsjefen. 

Finn de rette interessentene med smart teknologi
Nesten alle som er interessert i å kjøpe bolig besøker FINN.no. Det betyr at de sitter på mye verdifull informasjon om mulige boligkjøpere. Derfor har Aktiv inngått et strategisk annonsesamarbeid med markedsplassen deres. Samarbeidet, Aktiv Treff med FINN, vil gi flere på visning og en mer treffsikker kjøperjakt – hvor vi treffer potensielle kjøpere der de er.

Gjennom Aktiv Treff med FINN, vårt unike interaktive prospekt og treffsikre digitale annonsepakker øker sjansen for flere på visning, flere budgivere og en høyere pris på boligen. Samtidig når vi gjennom målrettet annonsering mange hundre nye interessenter som vi vet er ute etter din bolig, men som av en eller annen grunn ikke har rukket å se den på FINN.no enda.

Selger får også tilgang til å følge med på effekten av Aktiv Treff med FINN.

Meglerne våre er gode rådgivere, og med hjelp fra fagavdelingen og Aktiv Treff med FINN er du så godt som garantert suksess om du velger oss.