Sola-kontoret blir det femte kontoret til Aktiv Eiendomsmegling Jæren. Fra før er eiendomsmeglerne etablert med kontorer på Klepp, Bryne, Sandnes og Stavanger.


– Vi erfarer at skal vi gi markedet og boligkundene på Sola den beste tjenesten og bolighandelen krever det lokal tilstedeværelse. Derfor har det også vært viktig å få med oss meglere som allerede kan markedet, sier Skjøtskift.
  
Sola-kjente meglere med på laget
Til nysatsningen på Sola har Ronny fått med seg to erfarne, driftige og veletablerte eiendomsmeglere i Målfrid Tjora og Solfrid Byberg, samt nyutdannede Tine Sele Rommetvedt. Tjora har meglet boliger i Sola i snart 20 år.


– Målfrid, Solfrid og Tine kjenner Sola-markedet utrolig godt. Vi er veldig fornøyde med at de ville være med å satse sammen med oss i Aktiv. Boligmarkedet i Sola er kjent for stabilitet, rask omsetningstakt og godt snitt på kvadratmeterprisen. Her skal vi hjelpe både selgere og kjøper til en trygg og god bolighandel, sier Skjøtskift. 


- Vi gleder oss til å jobbe under Aktiv-merkevaren. Aktiv har et godt renommé i bransjen. I tillegg kjenner vi oss godt igjen i de verdiene som er både i kjeden sentralt og her lokalt, det gjorde det enkelt for oss å gå over til Aktiv, sier Målfrid Tjora.  

Satser sammen med Sandnes Sparebank
Aktiv Eiendomsmegling Sola vil eies av Aktiv Eiendomsmegling Jæren. På eiersiden i Aktiv Eiendomsmegling Jæren er Sandnes Sparebank og Jæren Sparebank. På Sola har Aktiv valgt å flytte inn 40femti Sola. Her vil også etter hvert Sandnes Sparebank flytte inn og ha lokal tilstedeværelse.

– Det er fantastisk å kunne satse sammen med den gule banken her i Sola. Vi driver atskilte virksomheter, og vil være fysisk atskilt i lokalene, men deres tilstedeværelse representerer likevel en styrke for oss og vårt tilbud til markedet på Sola. Vi satser på Sola også for å styrke vår posisjon regionalt, sier Skjøtskift.  

Aktiv-kjeden er i sterk vekst i hele Norge. Sola-kontoret er nyåpning nr. 8 i Aktiv-kjeden i 2020. Tidligere i år har kjeden åpnet kontorer Gjøvik, Dokka, Gol, Mo i Rana, Narvik, Sauda, og Løten.