Det sier nytilsatt salgssjef Roger Glesnes i Aktiv Eiendomsmegling, Bergen. Roger har tilbrakt halve livet som megler etter han startet opp som en av de yngste ansatte i DnB Eiendom da har han var 21 år. De siste 13 årene har han tilbragt i Krogsveen, hvor han også ble kåret til beste megler fire ganger, siste gang i fjor. I august 2019 startet han opp som salgssjef for Aktiv Bergen.  Ambisjonene er store.

 

Jeg tenkte det nå var min tur til å gjøre noe nytt og være med på å bygge opp noe litt fra bunn. Aktiv har kanskje landets sterkeste merkenavn og det er derfor ingen grunn til at de i en periode nå ikke har hatt så sterk tilstedeværelse i Bergen. Dette var derfor en utfordring som trigget meg enormt. Nå starter vi arbeidet med å bygge en ny og sterk utfordrerposisjon for Aktiv i Bergen, sier Roger. 

 

Tredoble antall ansatte
Tiden siden oppstart har Roger brukt godt. I starten av august jobbet det 3 personer i Aktiv Bergen, men allerede nå er ytterligere tre ansatt og flere intervjuprosesser i gang. Målet om 10 stykker innen utgangen av året er godt innenfor rekkevidde.

Vi skal i ha 2-3 kontorer i Bergen på sikt. Da trenger vi også dyktige meglere. Men vi skal bygge stein på stein. I første omgang fyller vi opp lokalene våre i sentrum og på Lagunen. I tillegg har Sognebanken kommet på banen og vil gjerne ha noen meglere i sine lokaler, sier Glesnes og fortsetter: 

 

Jeg liker å bygge lag, få alle til å dra i samme retning og skape en arbeidsplass med høy trivsel. Jeg er derfor opptatt av å finne de riktige menneskene. Aktiv har et kjent merkenavn og dette sammen med banksamarbeidene våre gjøre at meglere hos oss vil få god tilgang på oppdrag og kommer til å være i en god posisjon til å selge mye 

 

Aktiv er fremoverlent og nytenkende
Til tross for kort fartstid i Aktiv har Roger rukket å danne seg et godt inntrykk av kjeden. Nylig deltok han på franchisesamling i København og opplevde at engasjementet og motivasjonen hans for å skape noe i Aktiv var høyere når han dro hjem fra samlingen enn når han kom.

 

Aktiv har store ambisjoner og ledelsen er fremoverlent, nytenkende og veldig på ballen. Det trigger meg. Franchisesamlingen var veldig nyttig og bare forsterket dette inntrykket. I tillegg ble jeg veldig godt mottatt og møtte en veldig kjekk gjeng av kolleger. Her er det mange veldig dyktige eiendomsmeglere, sier han. 

 

Boligmarkedet i Bergen opplever Roger som sunt og fungerende, selv om det akkurat nå kan være litt tregt.

Befolkningsveksten i Bergen har stoppet opp og det har vært bygget mye nytt. Det preger markedet noe. Det innebærer også at vår vekst skal komme gjennom at vi skal være en utfordrer til de etablerte aktørene og spise av deres markedsandeler. Det skal vi få til gjennom å vinne mange kundemøter, styrke salgskulturen, finne de riktige menneskene og ikke minst ha fornøyde kunder, avslutter Glesnes.