Aktiv Hønefoss

Aktiv fortsetter å vokse og åpner nå kontor i Hønefoss. Bak åpningen står Randi Ødegaard, Anne Berg og Hønefoss Sparebank som alle har gått inn som franchisetakere. Sammen skal de drive kontoret fremover.

Randi har jobbet som megler på Ringerike de siste 12 årene. Hun og Anne har jobbet sammen i Dialog Eiendomsmegling i Hønefoss de siste 6 årene og har et godt grep om lokalmarkedet. Med seg på laget får de Thomas Brekke. Han er fra Hønefoss, men har de siste årene jobbet som megler for Aktiv i Oslo.

Kunden først
Da Randi for alvor begynte å sjekke ut mulighetene for å starte for seg selv, var det flere meglerkjeder som tok kontakt. Aktiv utmerket seg imidlertid raskt som den sterkeste kandidaten.

- Det første møtet med Aktiv var hjemme hos meg rundt kjøkkenbordet. Kjemien var der med en gang, og jeg oppdaget raskt at vi delte filosofien om at kunden alltid kommer først. Dette, i tillegg til at vi også hadde mange felles verdier, gjorde at Aktiv tiltalte meg spesielt og gjorde valget enkelt, sier Ødegaard.

Randi og hennes to kolleger startet i Aktiv 1. oktober. Allerede 1. november åpnet de dørene. Mye skal på plass på kort tid og støtten fra Aktivs kjedekontor har vært uvurderlig i denne perioden. 

- Støtten og supporten vi har fått fra sentralt hold har rett og slett vært fenomenal. Vi har fått veiledning og bistand hele veien. Det har gitt en enorm trygghet. Og nå føles det selvfølgelig veldig godt å endelig være i gang, sier Ødegaard.

Tøff konkurranse lokalt
Fra lokalene i Hønefoss Sparebank skal de dekke markedet på Ringerike, i Hole og på Jevnaker. Samarbeidet med den lokale sparebanken er en av Aktivs store konkurransefortrinn, og vil gi muligheten til å komme i kontakt med mange potensielle kunder

- Vi kommer til å konkurrere om oppdrag både på bruktbolig, fritidsbolig, nybolig og næringseiendom. Det er fire eiendomsmeglerkontorer her fra før av, så det blir tøff konkurranse. Men det liker vi, og vi tror at Aktivs sterke merkevare, kundefokus, banksamarbeidet og ikke minst vår lokalkunnskap gjør oss veldig konkurransedyktige, sier Ødegaard

Hønefoss vokser
I Hønefoss-regionen vil det også bli investert mye i vei og jernbane fremover. Det skaper nytt liv i regionen og gjør det attraktivt å bosette seg i området. Statistisk sentralbyrås prognoser tilsier 10 000 nye innbyggere på Ringerike innen 2040.

Vi ser at det stadig kommer folk fra Oslo og Bærum som ønsker å bosette seg i regionen. Det påvirker også aktiviteten i boligmarkedet, og vil gjøre området enda mer interessant for meglere i årene fremover, avslutter Ødegaard.