Pulsen stiger, sommerfuglene kribler i hele kroppen og kaldsvetten trenger seg på. Skal du øke med 10 eller 50.000 kr? Hvordan rister du av deg de andre i budkrigen? Mange pleier å rådføre seg med kolleger, venner og familie når de er i budrunde - men hvorfor spør du ikke en ekspert om råd? 

Vi må ikke være megleren din for å hjelpe deg med budrunden 
Fra 2.-15. mars åpner Oslo-kontorene våre dørene for alle som skal inn i budrunde. Ta kontakt med oss eller stikk innom et av våre lokale kontorer i Oslo for gratis hjelp med budrunden, samt tips og råd til hvordan du kan vinne den. Fyll ut dette skjemaet for å få budrundehjelp.  
 
Når livet brått kan forandre seg på noen timer er det klokt å være godt forberedt. Vi vet hvor stressende og skummelt det kan være å legge inn bud på din nye bolig. Sammen ser vi på salgsoppgaven, hjelper deg med budstrategien og sitter med deg gjennom hele budrunden. Det koster selvsagt ingenting. 

NB! Tilbudet gjelder kun boliger for salg i Oslo, og boligen kan ikke være et av Aktivs egne salgsobjekter. 

Kompetente meglere over hele landet 
Aktiv har 80 kontorer i Norge og arrangerer 11.000 budrunder årlig. Selv om denne kampanjen kun gjelder Oslo, er våre dyktige meglere alltid tilgjengelig for å gi deg tips og råd. Uavhengig av hvor du bor kan du alltid kontakte ditt lokale Aktiv-kontor for spørsmål og råd knyttet til budgivning. 

Les mer om budrundehjelp på budrundehjelp.aktiv.no