Store, åpne rom i lyst skandinavisk design. Foto: Visit Narvik
Aktiv Eiendomsmegling åpnet nylig et nytt kontor i Narvik. De lokale meglerne kunne valgt å feire med ballonger og bløtkake, men har heller valgt å satse på en litt annerledes kampanje hvor de tilbyr Tilflyttingsrabatt. 


- Vi som mange andre har sett oss lei av at mange unge sier de ønsker å flytte sørover. Som eiendomsmegler er det klart vi er avhengige av at folk kjøper og selger bolig, men også for lokalmiljøet, stolthet og veksten i kommunen fremover er dette utrolig viktig. Vi ønsker å bidra positivt til regionen vår og lanserer derfor en egen tilflytningsrabatt til de som flytter hit, forteller Tone Olsen, i Aktiv Narvik.  

Narvik er en stilren, lys og arealeffektiv nordnorsk by lokalisert mellom bratte fjellsider og nasjonalromantiske fjorder. Gjennomgående og tidsriktig belysning fra midnattssolen sommerstid og downlights av typen Aurora Borealis fra september til mars. Stort og pent opparbeidet uteområde med variert skog og bærterreng. Flott beliggenhet i barnevennlig område med kort avstand til det meste. Se hele FINN-annonsen her.

Interessert i Narvik? Ta kontakt med Tone, Sigve eller Johanna. 


* Her er vilkårene som må oppfylles dersom du vil benytte deg av Tilflyttingsrabatt:
Rabatten gjelder alle som kjøper bolig for å flytte til Narvik kommune og Salangen kommune fra et annet fylke enn Nordland.
Kjøp og salg må skje gjennom Aktiv 
Kjøp av bolig (ikke fritidsbolig) må skje gjennom Aktiv Eiendomsmegling sitt foretak i Narvik. 
Salgsoppdraget må gis til et eiendomsmeglingsforetak i Aktiv-kjeden på det respektive stedet eiendommen som selges ligger. Gjelder ikke fritidsbolig eller kontrakt- og oppgjørsoppdrag.
Kampanjen gjelder i perioden fra 28.09.2020 - 30.11.2020.  Både kjøp og signering av oppdragsavtalen for salg må skje i denne perioden.
Rabatten er på *inntil kr 40.000 av Meglerforetakets provisjon og beregnes med utgangspunkt i priseksempelet i oppdragsavtalen. 
Rabatten betales direkte til det respektive Aktiv-kontoret som påtar seg salgsoppdraget.
 
* Aktiv Eiendomsmegling AS betaler opp til kr 40 000,- av Meglerforetakets provisjon. Beløp utover dette betales av oppdragsgiver selv. Rabatten beregnes med utgangspunkt i priseksempelet i oppdragsavtalen».