Ordene tilhører Trond Flesaker – en av franchisetakerne bak Aktiv Nedre Eiker som åpnet nå i desember. Han er praktisk talt oppvokst blant eiendomsmeglere, men har de siste årene jobbet med reiseliv før han nå tar steget tilbake til eiendomsmeglerbransjen.

Jeg vokste opp med en far som var eiendomsmegler og har det således i blodet. Allerede i 1992 startet jeg i firmaet som min far var medeier i, forteller han. 

Der møtte han også Cathrine Mastrup. Hun er i dag samboer og forretningspartner, og den andre franchisetakeren i Aktiv Nedre Eiker.

- Cathrine og jeg begynte å jobbe sammen tilbake i 1995. Mens jeg har hatt noen år utenfor bransjen, har hun fortsatt å jobbe som eiendomsmegler her i området. Nå hadde vi lyst til å gjøre noe sammen, forteller Flesaker.

Kundetilfredshet og faglig dyktighet

I disse dager åpner Trond og Cathrine Aktiv-kontor i Stasjonsgata i Mjøndalen. Herfra skal de betjene et marked på 25 000 innbyggere. Begge mener at Aktiv er et helt riktig valg både for dem og for det lokale markedet.

Foruten Aktivs sterke merkevare var det særlig to ting som appellerte spesielt til oss. For det første er det kundetilfredsheten og det at de syv ganger har hatt Norges mest fornøyde boligkunder – senest nå i 2019. Det andre er at Aktiv har sterkt fokus på faglig dyktighet. Vi skal konkurrere på kvalitet, ikke på å være størst, forteller Cathrine Mastrup. 

I Nedre Eiker vil Aktiv konkurrere med to andre meglerkontorer, og både Trond og Cathrine har god tro på at de skal lykkes.

- Vi skal bli best i Nedre Eiker. Trond og jeg har en tilhørighet her, da vi både bor her og Trond er oppvokst her.  Vi har alltid drevet virksomhet i området. Dette gjør at vi har et veldig godt nettverk her, og sammen med Aktivs merkevare og profil gjør det at vi skal bite godt i fra oss, sier Mastrup.

Erfaringene med Aktiv så langt forsterker inntrykket av de gjort et riktig valg.

Vi opplever at Aktiv er en god støtte i det daglige. Her får vi råd og hjelp, men samtidig rom til at vi kan tilpasse den daglige driften til vårt område. Dette er en av Aktivs styrker.  Kjedekontoret er også lett tilgjengelige og det er kort avstand til toppen. De er hele tiden på ballen og på tilbudssiden, sier Flesaker. 

Ønsker seg flere meglere

Allerede nå er Trond og Cathrine i gang med å jakte på flere medarbeidere til kontoret.

- Vi ønsker oss både en megler og en meglerfullmektig i løpet av den nærmeste tiden. Dette gjør vi fordi vi tror på oss selv og markedet. Det er attraktivt å bo her. Det er nærhet til Drammen, men lavere prisnivå, og det er lett å komme seg til Oslo via bil, tog eller ekspressbusser, sier Mastrup.